Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage werkt vanuit het principe dat je hele lichaam wordt gespiegeld op je voeten. Met deze massage wordt je hele lichaam aangeraakt.

voetreflexzonemassage

Wat is voetreflexzonemassage?

Op en onder de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met de organen en weefsels in het lichaam. Tijdens een voetreflexzonemassage wordt druk gegeven op deze reflexzones. Hierdoor kun je indirect de bijbehorende organen en weefsels behandelen. Dit kan mogelijk helpen om de energiebalans in je lichaam te herstellen.

Wat kan het effect zijn van voetreflexzonemassage?

Voetreflexzonemassage

  • bevordert het zelfgenezend vermogen
  • geeft ontspanning
  • vermindert stress en vermoeidheid
  • zorgt voor afvoering van afvalstoffen
  • werkt preventief voor het behoud van gezondheid en vitaliteit
  • verhelpt/vermindert gezondheidsklachten. Het belangrijkste daarbij is dat er naar de achterliggende oorzaak van de klachten gekeken wordt.

Ontspannende voetmassage

Een ontspannende voetmassage is voornamelijk gericht op diepe ontspanning. Je kunt heerlijk ontspannen en op deze wijze de opgebouwde stress uit je lichaam en geest laten verdwijnen.
Je kunt daarbij kiezen uit alleen een voetreflexzonemassage of een voetmassage gecombineerd met een hoofd-, nek- en schoudermassage.

Energetische voetmassage

Een energetische voetmassage richt zich op de energiestroom in het lichaam. Als je gezond bent stroomt de energie goed. Als de energie echter niet goed stroomt, kan dit allerlei klachten veroorzaken, zoals pijn en vermoeidheid. Een energetische voetmassage zorgt ervoor dat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen en zo vindt er heling plaats.

Liever een ander type massage?

Wil je wel graag een massage maar spreekt voetreflexzonemassage je niet zo aan? Bij De Handreiking kan je kiezen uit verschillende soorten massage. Er zit vast iets voor je tussen!

Vragen over voetreflexzonemassage?

Neem gerust contact op door te bellen of het contactformulier in te vullen.