Massage

De handreiking die je krijgt is een massage vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn hierbij als één geheel met elkaar verbonden én beïnvloeden elkaar.

Massage vanuit ontspanning

Tijdens een massagebehandeling worden de spieren door middel van rustige strijkingen langzaam opgewarmd en daarna volgen knedingen. Massage brengt je in het hier en nu, en maakt je bewust van je lichaam. Tijdens een behandeling worden onderstaande massagevormen in gecombineerde vorm aangereikt.

Buikmassage

Holistic pulsing massage

Bij Holistic pulsing lig je aangekleed op een massagetafel en wordt je lichaam door middel van ritmisch wiegen in beweging gebracht. Soms zijn de bewegingen klein en subtiel, soms groter. Door de beweging van het pulsen wordt alles in je lichaam aangeraakt en in beweging gebracht.

Klassieke massage

Klassieke massage is gericht op de bevordering van de bloedsomloop en op versoepeling van de spieren en gewrichten. De beweging gaat in de richting van het hart.

Rugmassage

Energetische en polariteitsmassage

Energetische massage is gericht op het laten voelen van de verschillende sensaties in het lichaam, zoals warmte, kou, druk, vasthouden en loslaten. Maar ook hoe het gesteld is met je energieniveau. De beweging gaat in de richting van je voeten. Soms wordt er op een bepaalde plek wat langer ‘stilgestaan’ bij het laten voelen van de energie op deze plek.

Armmassage

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage laat je voelen wat er onderhuids bij je leeft. Met een rolbeweging wordt de bindweefsellaag van de huid gemasseerd. Bepaalde huidzones staan in contact met bepaalde organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties. Daarnaast staan de huidzones in contact met bepaalde spieren en botten. Door deze verbindingen kunnen al die plaatsen in jouw lichaam via een bindweefselmassage indirect worden aangeraakt.

Bindweefselmassage Rug

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage werkt vanuit het principe dat je hele lichaam wordt gespiegeld op je voeten. Met deze massage wordt je hele lichaam aangeraakt.

Meer weten?

Neem dan eens een kijkje bij werkwijze of mail met de praktijk ().

Borstmassage