Reacties

Deze mensen hebben al eens een massage van me ontvangen of komen regelmatig voor een moment van ontspanning. Lees hieronder of op Google hun reacties en laat je eigen review hier achter!

Bewoner van woonzorgcentrum  (klik op de afbeelding om de tekst te lezen):Recensie bewoner woonzorgcentrum De Liendert

Marjolein: “Dank je wel voor jouw belangstelling voor mij. Ik heb de massage heel prettig, ontspannend en aangenaam gevonden.”

Liesbeth:  “Jouw kracht…. Het terugspiegelen, het erbij blijven. Wat er speelt. Je bent een werkelijke goede therapeut want jouw vragen en wat je allemaal aan me terug gaf, houdt me weer heerlijk bezig.”

Wilco Henzen: “Veel mensen koesteren de wens om regelmatig te kunnen genieten van een massage, maar lijken zich er nooit of te weinig toe te kunnen zetten. Vijf jaar geleden kwam ik in gesprek met Gea en vertelde ze enthousiast over haar studie die zij volgde op Holos, de academie voor massagetherapie in Utrecht. Diverse vormen en allemaal met een duidelijke visie of bewustwording. Voor haar studie zocht ze personen om praktijkervaring op te doen en daar begon ik. Na vijf jaar maak ik nog steeds met grote regelmaat een afspraak bij Gea. Met andere woorden; het is gewoon een meerwaarde voor lichaam en geest die Gea biedt. Als die balans er is, een goed gevoel over je lichaam en rust in je gedachten bevordert dat je positieve zelfbeeld. Als persoon is Gea een prettige gesprekspartner, toont belangstelling en altijd het gevoel van welkom zijn. Ervaar het zelf!”

Aartje: “Je begon met ademhalingsoefeningen zodat ik me bewust werd van mezelf door te voelen. Je liet me mijn hand op mijn lichaam leggen. Ik voelde me steeds rustiger en fijner. Ik werd me er van bewust van dat de spanning in mijn lichaam langzaam weg gleed, wat natuurlijk erg fijn is. Daarna ging ik op de massagetafel en deed jij een hand op mijn hoofd. Er gebeurde van alles. Terwijl je hand op mijn hoofd was, kwam er een oud stuk boosheid voorbij en het schoot er als een vuurpijl uit. Dat was heerlijk. Er kwam ook af en toe een hoofdpijn opzetten maar die gleed terwijl je bezig was ook weer weg. Al met al heb ik het heel prettig ervaren en heeft het ook een stukje verlichting gebracht. Nogmaals, hartelijk bedankt .