Over de masseur

Mijn naam is Gea van der Vaart-Maas en ik ben masseur bij Massagepraktijk De Handreiking.

Gea van der Vaart-Maas, masseur in Amersfoort
Gea van der Vaart-Maas, masseur

Toen ik zelf voor het eerst gemasseerd werd, ervaarde ik een heel bijzonder moment en werd mijn interesse in massage gewekt. Ik ben toen kortdurende massagecursussen gaan volgen in de regio Groningen.

Opleiding Massagetherapeut

In 2008 verhuisde ik naar Amersfoort en begon ik met de opleiding massagetherapeut bij de Holos Academie. In juni 2013 heb ik de vierjarige hbo-opleiding massagetherapeut bij Holos Academie behaald. In datzelfde jaar heb ik Massagepraktijk De Handreiking opgericht. De praktijk is gevestigd aan de Pullstraat in Amersfoort.

Diploma opleiding massagetherapeut Holos Academie

Holistische massagetechnieken

Tijdens de opleiding en verschillende cursussen heb ik verschillende massagetechnieken geleerd en medische basiskennis opgedaan. Veel van de technieken gebruik ik nog steeds tijdens mijn massages. De opleiding is gericht op holistische massage en dat betekent dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Je lichaam laat zien hoe het op dat moment met je gaat.

Handreflexmassage

In 2022 heb ik een extra cursus handreflexmassage gevolgd bij MOOD in Amersfoort om mijn technieken op het gebied van handmassage verder te verbeteren.

Certificaat cursus handreflexmassage MOOD