Nieuws

Gesloten vanwege Coronavirus

Vanaf vandaag (zondag 15 maart) is massagepraktijk De Handreiking dicht in verband met de huidige richtlijnen van het RIVM om sociaal verkeer zo veel mogelijk te beperken vanwege het Coronavirus.
Ik hoop dat alle maatregelen die genomen worden in Nederland het gewenste effect hebben en dat mensen over een maand weer gemasseerd kunnen worden. Dit omdat een goede aanraking helend kan werken.

Massage voor ouderen

Een paar jaar geleden heb ik wekelijks bewoners van een woonzorgcentrum voor ouderen in Amersfoort gemasseerd. De bewoners gingen verhuizen en kregen een massagebehandeling aangeboden. De bewoners zijn enthousiast, zoals op de film te zien is. Waarom massage? Voor mensen van iedere leeftijd is een massage ontvangen een moment van ontspanning. Ook voor ouderen is dit zeker van toepassing. Met het ouder worden verdwijnt ook vaak de souplesse en het gemak waarmee bewogen wordt. Iemand kan pijnlijke spieren hebben en zich stijf voelen omdat bewegen minder makkelijk gaat. Bij massage worden de spieren opgewarmd waardoor de doorbloeding en het bewegen beter kunnen gaan. “Het voelt alsof ik weer kan dansen”, gaf een bewoner van 95 jaar aan!

Verras eens iemand met een cadeaubon!

Gun iemand aan het begin van het jaar een cadeaubon. De bon is klein van formaat, je kunt het makkelijk meenemen. De keuze van massage mag de ontvanger zelf bepalen. Een lichaamsmassage of toch vooral alleen die pijnlijke schouders laten masseren… Bel mij op 0337539709 om een cadeaubon te bestellen of stuur een mailtje naar info@massagepraktijk-dehandreiking.nl door het contactformulier in te vullen.

Gea aan het masseren tijdens een evenement

masseren tijdens beurs Beweging 3.0ECR Boldershof

De Handreiking in de Media

Drieluik

De Drieluik – Bladzijde 9

Kruiskop

De Kruiskop – Bladzijde 8