Nieuws

Mail of bel om een afspraak  in te plannen

Massagekamer

Cursus massage volgen?

Het is mogelijk om een 2 uur durende cursus massage aan te vragen. Wil je een vriend of vriendin een korte massage leren geven? Jullie zijn van harte welkom met z’n 2en!

Neem hiervoor contact op.

Cursus Massage Zittend

Cursus Massage Liggend

Cursus handmassage in een zorginstelling

Vrijwilligers, medewerkers en een bewoner van een woonzorgcentrum hebben een cursus handmassage gevolgd. Deze deelnemers kunnen nu bewoners of elkaar een handmassage aanbieden.  wil je ook een cursus handmassage volgen? Neem dan even contact op!

Cursisten handmassage Cursus handmassage

Masseren in een woonzorgcentrum

Een paar jaar geleden heb ik wekelijks bewoners van een woonzorgcentrum voor ouderen in Amersfoort gemasseerd. De bewoners gingen verhuizen en kregen een massagebehandeling aangeboden. De bewoners zijn enthousiast, zoals op de film te zien is. Waarom massage? Voor mensen van iedere leeftijd is een massage ontvangen een moment van ontspanning. Ook voor ouderen is dit zeker van toepassing. Met het ouder worden verdwijnt ook vaak de souplesse en het gemak waarmee bewogen wordt. Iemand kan pijnlijke spieren hebben en zich stijf voelen omdat bewegen minder makkelijk gaat. Bij massage worden de spieren opgewarmd waardoor de doorbloeding en het bewegen beter kunnen gaan. “Het voelt alsof ik weer kan dansen”, gaf een bewoner van 95 jaar aan!

Dagje uit met mijn online marketeer

In de zomer ben ik een dagje weggeweest met mijn nichtje Iris. Zij helpt mij met de website en de online marketing voor de massagepraktijk.

Verras eens iemand met een cadeaubon!

Geef iemand een cadeaubon. De bon is klein van formaat, je kunt het makkelijk meenemen. De keuze van massage mag de ontvanger zelf bepalen. Een lichaamsmassage of toch vooral alleen die pijnlijke schouders laten masseren… Cadeaubon bestellen? Stuur een mailtje naar  of vul het contactformulier in.

Cadeaubon Massagepraktijk De Handreiking Amersfoort

Gea aan het masseren tijdens een evenement

masseren tijdens beurs Beweging 3.0ECR Boldershof