Handmassage

Handmassage bij Massagepraktijk De Handreiking

Waarom zou je kiezen voor een handmassage?

  • Geschikt voor op werklocaties, voor mensen die veel met de smartphone of computer aan het werk zijn
  • Zeer geschikt voor mensen in woonzorgcentra

Waarom handmassage ontspannend werkt

Veel mensen denken dat je voornamelijk ontspant bij een rugmassage, een nekmassage of een hoofdmassage. Toch werkt een handmassage net zo ontspannend. Door de aanrakingen maakt je lichaam endorfine aan. Dit zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen en je minder gespannen bent. Heb je vaak koude handen en een slechte bloedsomloop? Ook dan is een handmassage precies wat je nodig hebt. In je handen zitten meerdere reflexzones die in verbinding staan met je organen en lichaamsdelen. Een handmassage kan er ook voor zorgen dat je je veilig voelt en je sneller in slaap valt.

Handmassage bij De Handreiking in Amersfoort

Deze massagevorm kan ik overal met oprechte, liefdevolle, aandacht toepassen. Doordat ik vlak voor je zit, kan ik goed zien hoe je reageert. In je handen zit soms veel spanning. Dat is niet gek als je bedenkt wat onze handen allemaal voor ons doen of hebben gedaan. Massage maakt de gewrichten van de handen soepeler en zorgt ervoor dat de spierspanning afneemt. Het verzorgt de huid en het zorgt voor een betere doorbloeding. Na de handmassage zul je een fijne tinteling voelen en zijn je handen heerlijk warm en ontspannen.

Benieuwd naar de andere soorten massage die Massagepraktijk De Handreiking te bieden heeft?

Bekijk dan het overzicht van alle massages, of lees meer over bijvoorbeeld voetreflexzonemassage of bindweefselmassage. Benieuwd hoe een afspraak verloopt? Bekijk dan mijn werkwijze.