Holistic pulsing massage

Bij Holistic pulsing lig je aangekleed op een massagetafel en wordt je lichaam door middel van ritmisch wiegen in beweging gebracht. Soms zijn de bewegingen klein en subtiel, soms groter. Door de beweging van het pulsen wordt alles in je lichaam aangeraakt en in beweging gebracht.

Holistic pulsing massage

Holistic pulsing massage is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt ‘gepulst’ in een in de persoon aanwezig ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam. Bij deze techniek kan je gekleed op de massagetafel liggen.

Holistic pulsing massage zorgt voor een veilige sfeer

Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen ontstaat er een veilige sfeer. De noodzaak om weerstand te bieden wordt minder. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten.
Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. Het is alsof je jezelf op een nieuwe manier leert kennen, je leert weer te genieten, je kent je eigen grenzen en mogelijkheden weer.

Holistic pulsing massage raakt je hele lichaam

De voortdurende beweging raakt al je spieren, gewrichten en cellen, van buiten en binnen en van top tot teen. Het ontspant op veel niveaus, maakt losser, helpt loslaten en laat je energie weer doorstromen.

Holistic pulsing massage brengt je dichter bij jezelf

Holistic pulsing massage creëert mede door de zorgvuldigheid een veilige omgeving waarin je steeds dichter bij jezelf kunt komen en je eigen grenzen gaat ervaren. Je wordt uitgenodigd om naar ze te luisteren én ze aan te geven. Door het spelen met je grenzen, leer je ze steeds beter kennen en je erop af te stemmen, waardoor je ruimte creëert voor nieuwe ervaringen.
De spanningen kunnen op steeds dieper niveau losgelaten worden. Het lichaam opent zich en kan steeds meer de stroming, de tintelingen, de golfbewegingen en het genieten toelaten.

Liever een ander type massage?

Wil je wel graag een massage maar spreekt holistic pulsing je niet zo aan? Bij De Handreiking kan je kiezen uit verschillende soorten massage. Er zit vast iets voor je tussen!

Vragen over holistic pulsing massage?

Neem gerust contact op door te bellen of het contactformulier in te vullen.